Pages

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

17 Mayıs 2016 Salı

Gergi tavan ve gergi tavan modelleri

Hiç yorum yok:
 

Gergi tavan 

Isıtılarak farklı şekillere kolayca geçebilen pvc malzemeden üretilir.Farklı renk ve dokular yapılabilir.Digital baskı yada farklı şekillerde gergi tavan uygulaması yapılabilmektedir.Alüminyum çıkataların arasına geçirilen pvcnin gerilmesi yöntemi ile gergi tavan uygulaması yapılmaktadır.
Yapısının esnek olması nedeniyle farklı şekilerde uygulamalar yapılabilmektedir.Bu nedenle mimari projelerde tavan kaplama uygulaması olarak kullanılmaktadır.

Son zamanlarda ev kullanımı artması gergi tavanın populer dekorasyon malzemesi haline gelmiştir.Özellikle avm,restaurant ve cafelerin tavan kaplamasında tercih edilen gergi tavan, konsept tasarım gerektiren mekanların tavan kaplamasında son derece önemli rol almaktadır.

Üç boyutlu tavan kaplamaları, isteyenlerin tercih ettikleri gergi tavan modelleri mevcuttur. Digital görselin baskı yöntemi ile tavana uygulanması mümkündür.Bu nedenle geniş model ve tercih seçeneği mevcuttur.

Yüksek çözünürlükteki bir görseli tavanınıza yaptırmak isterseniz bu isteğiniz yerine getirilebilir.Ancak gergi tavan modelleri sadece digital baskıdan ibaret değildir.Özellik ile avm yada fuar alanları gibi alanlarda daha modern bir görünüm yaratmak için gergi tavan uygulamaları yapılmaktadır.

Sizlere beğendiğim gergi tavan modelleri incelemeniz ve fikir edinmeniz için paylaşacağım.

Gergi tavan modelleri

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder